Bel ons op: 085 – 06 458 00 of mail naar info@isolatiepoint.nl

Klantenservice

Eenvoudig isolatiemateriaal bestellen via Isolatiepoint.nl voor particulieren en bedrijven.

Bedankt voor uw interesse in Isolatiepoint en onze producten. In onze web omgeving vindt u uitgebreide informatie en handige tips over o.a. het bestel-, betaal- en bezorgingsproces. U kunt gemakkelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week uw informatie inwinnen, offertes samenstellen en bestellingen plaatsen. Isolatiepoint levert haar goederen door heel Nederland. In overleg is levering in andere Europese landen mogelijk, neem daarvoor contact op met onze vestiging in Zwaag op telefoonnummer 085-0645800 of mail naar klantenservice@isolatiepoint.nl.

In de webshop van Isolatiepoint ziet u precies welke artikelen wij voeren en in voorraad hebben. Door de ruime voorraadpositie is Isolatiepoint in staat snel te leveren, veelal daags na uw bestelling. Alle artikelen worden voor verzending gecontroleerd op kwaliteit en eventuele gebreken. Mocht er onverhoopt toch iets met uw levering mis zijn laat het Isolatiepoint dan weten binnen 48 uur, dan zogen wij voor een passende oplossing.

Bestelt u vanuit uw Europese onderneming en heeft u een BTW- identificatienummer, dan kunt U onze producten netto zonder BTW kopen. Gelieve bij uw bestelling uw BTW nummer te vermelden en als betaalvorm vooraf betalen te kiezen. Let op: Isolatiepoint controleert of het door u opgegeven BTW nummer correct is. U ontvangt dan binnen 12-48 uur een factuur zonder BTW (VAT).

Betalen

Betaling is mogelijk door middel van:

  • IDEAL
  • Gepast á contact bij afhalen
  • Pinnen bij afhalen
  • Onder Rembours bij aflevering

Als u uw bestelling heeft afgerond en de betaling is voldaan krijgt u direct een email ter bevestiging.

Na ontvangst van de betaling (Ideal) zal de bestelling direct aan de transporteur worden aangeboden. Indien gewenst wordt de bestelling op de eerst volgende werkdag, na ontvangst van uw betaling verstuurd. Isolatiepoint kan binnen 24 leveren op de door u aangegeven locatie indien de voorraad het toelaat en de bestelling voor 14 uur is voldaan.

Verzenden en bezorgen

Uw bestelling wordt in principe binnen 24 uur (mits op voorraad) na ontvangst van uw betaling in heel Nederland bezorgd. Voor overige Europese landen gelden andere bezorgingstermijnen welke Isolatiepoint samen met u overeenkomt. Uw bestelling wordt zorgvuldig samengevoegd en verpakt. Een pallet wordt voor € 60,- bij u op locatie afgeleverd. Boven de 10m3 of boven de € 1.500,- bestelwaarde betaalt u GEEN verzendkosten.

Indien bestellingen niet afgeleverd kunnen worden – of worden geweigerd, zal Isolatiepoint de kosten die daarmee gemoeid zijn in rekening brengen (meestal: € 25,00 = 2 x verzendkosten + boete van PostNL bij niet afhalen en administratiekosten).

Voorwaarden

Klik hier voor onze “Algemene Voorwaarden”.

Retourneren – Herroepingsrecht

Indien u gebruik wenst te maken van uw recht tot herroeping handelen wij strikt volgens de wettelijke eisen. Hierop wordt Isolatiepoint gecontroleerd door de “Autoriteit Consument en markt”.

Klik hier voor uitgebreide informatie omtrent het herroepingsrecht en de procedure.

Klachten

In het geval u niet tevreden bent over leveringen of dat de verzendprocedure niet is gegaan zoals u had verwacht, lossen wij dat graag samen met U op. Deponeer uw klacht bij klantenservice@isolatiepoint.nl wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Garantie en conformiteit

  1. Dit artikel is slechts van toepassing indien er sprake is van een Klant die niet handelt in uitoefening van zijn beroep of bedrijf.
  2. Isolatiepoint staat er voor in dat de producten voldoen aan de Overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien specifiek overeengekomen, staat Isolatieshop er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.
  3. Een door Isolatiepoint, fabrikant- of importeur verstrekte garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die de Klant op grond van de Overeenkomst al heeft en kan inroepen.
  4. Indien het afgeleverde product niet aan de Overeenkomst beantwoordt, dan dient Klant binnen een redelijke termijn nadat hij het gebrek heeft ontdekt Isolatiepoint daarvan in kennis te stellen.
  5. Indien isolatiepoint de klacht heeft onderzocht en gegrond acht, worden na overleg met Klant de relevante producten hersteld, vervangen of vergoed. De maximale vergoeding is, met inachtneming van het Artikel aangaande aansprakelijkheid gelijk aan de door Klant betaalde prijs over het product.

Bezoek, correspondentie en retouradres
De Oude Veiling 56
1689 AC Zwaag
Tel: +31 85-0645800
Email: info@isolatiepoint.nl

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur

Klantenservice

Email: klantenservice@isolatiepoint.nl

KvK: 68060459
BTW: NL852480477B01
Bankrekening ING: NL09 INGB 0007 7094 18

Isolatiepoint BV